ساده‌ترین روش تشخیص ماهی سالم از ناسالم | ماهی مسموم این ویژگی بارز را دارد

ماهی سالم و مسموم را با دقت کردن به ظاهر ماهی و توجه به نشانه‌های ظاهری ماهی به راحتی می‌توان از ماهی سالم تشخیص دهید. در این مطلب ساده‌ترین روش تشخیص ماهی سالم از ناسالم آورده شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، گوشت ماهی مانند گوشت مرغ یک منبع کم کالری و سرشار از پروتئین است و رژیم غذایی سالمی محسوب می‌شود اما فواید ماهی از دیگر انواع گوشت بیشتر است. ممکن است بعضی از ماهی‌ها به دلیل شرایطی که وجود داشته است؛ خاصیت نداشته باشند و حتی برای بدن مضر هم باشند، بنابراین بسیار مهم است که علائم را بشناسید که به شما کمک می‌کند تا بفهمید کدام ماهی تازه نیست.

حتی ممکن است بعضی از این ماهی‌ها علاوه بر این‌که کهنه هستند، یک باکتری مضر یا انگل هم داخلشان وجود داشته باشد. اما چگونه باید متوجه آن شد تا از بیماری‌ها جلوگیری کرد؟

اگر ماهی چشمان ابری مانند داشت، هرگز آن را نخورید

به چشمان ماهی نگاه کنید، اگر متوجه شدید که چشمان ماهی کاملاً سفید و ابر مانند است و شفاف نیست، بهتر است که سریعا آن را دور بیندازید. همیشه ماهی را همراه با سر خریداری کنید تا بتوانید چشمانش را ببینید.

چشمان ماهی باید کاملاً تمیز و شفاف باشد اما چشم‌های تیره و ابری مانند نشان دهنده این است: آبی که ماهی در آن زندگی می‌کرده، کیفیت پایینی داشته و حتی ممکن است حاوی باکتری و انگل نیز بوده باشد. معمولاً مواد مغذی موجود در این ماهی زیاد نیست و شاید حتی پیر هم باشد.

به آبشش، پوست و گوشت ماهی دقت کنید

از طرفی به آبشش، پوست و گوشت ماهی هم دقت داشته باشید و کیفیت آن را بسنجید.

یک طرف بدن ماهی را به آرامی فشار دهید و نتیجه را ببینید

می‌توانید یک طرف بدن ماهی را به آرامی فشار دهید که در چنین حالتی گوشت باید دوباره سریع به حالت اول برگردد، یعنی ماهی تازه است اما اگر زیاد طول بکشد، یعنی ماهی تازه نیست.

رنگ آبشش ماهی باید قرمز باشد

اگر آبشش ماهی بنفش یا قهوه‌ای بود، یعنی ماهی خیلی پیر است. همچنین استخوان‌ها و مهره‌های ماهی را هم نگاه کنید که شکستگی نداشته باشد. ماهی تازه باید بویی شبیه به بوی دریا داشته باشد. اگر بوی آمونیاک می‌دهد، باید به دنبال خرابی‌ها بگردید.

ساده‌ترین روش تشخیص ماهی سالم از ناسالم | ماهی مسموم این ویژگی بارز را دارد

مراقب مسمومیت ماهی باشید

علائمی را به شما معرفی کردیم که نشان می‌دهد ماهی تازه است یا خیر. همچنین باید مراقب ماهی سمی هم باشید. سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توضیح می‌دهد که دو نوع اصلی از مسمومیت ماهی وجود دارد که یکی از آنها در آب‌های گرم اتفاق می‌افتد و معمولاً در مناطق شرجی بیشتر است و بهتر است که خیلی از این نواحی ماهی تهیه نکنید.

نوع دیگر مسمومیت زمانی اتفاق می‌افتد که هیستامین بسیار زیادی بعد از نگهداری نامناسب از ماهی آزاد شود. ماهی که چنین سمی داخل خودش داشته باشد، معمولاً طعم خیلی تیز، شور و یا خیلی تندی دارد.

بیماری حاصل از ماهی خطرناک‌تر از بیماری‌های دیگر است

بسیاری از ما به دلیل فواید ماهی بدون نگرانی از آن استفاده می‌کنیم اما بعضی از افراد در معرض خطر زیادی هستند. کودکان در سنین پایین، افراد بالای ۶۵ سال، خانم‌های باردار و افرادی با مشکل سیستم ایمنی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری‌های حاصل از ماهی هستند. پس نباید در استفاده از گوشت ماهی هم زیاده روی کرد. پس اگر در مورد مصرف غذاهای دریایی نگران هستید یا بیماری دارید و نمی‌دانید که باید ماهی بخورید یا خیر، حتما از پزشک خود مشورت بگیرید.

منبع: ایسکانیوز

کد خبر 725951

  • ۵ ترفند برای تغذیه افرادی که تنها زندگی می‌کنند

  • ساده‌ترین روش تشخیص ماهی سالم از ناسالم | ماهی مسموم این ویژگی بارز را دارد

  • عکس | خیانت برزو ارجمند و احسان کرمی با پرچم شیر و خورشید | برزو ارجمند هم به منوتو پیوست؟

  • تصویر استوری جواهرفروشی علی دایی که باعث پلمپ فروشگاه شد

  • پلمپ مغازه و رستوران علی دایی | اطلاعیه جنجالی علی دایی کار دستش داد

  • ببینید | واکنش زنان هندبال ایران به پخش سرود ملی در قهرمانی آسیا

  • چرخش ناگهانی علیه کی روش | از او بدم می آید …

  • ببینید | سلاح عجیب اغتشاشگران برای اجبار مردم به اعتصاب سراسری | اغشاشگران اینگونه ساخت سلاح دست ساز را آموزش می‌دهند

  • ببینید | کسبه تهرانی اعتصاب کردند؟ ؛ حال و هوای امروز بازار تهران | وضعیت تردد مردم

  • تصویری تکان دهنده از جام جهانی قطر

  • ببینید | این ورزشگاه زیبای جام جهانی امشب ناپدید می‌شود | قطری‌ها ورزشگاه کانتینری را جمع می‌کنند!

  • عکس | حرکت عجیب نیمار پس از ثبت پیروزی بر کره جنوبی

  • معجزه سفید شدن پوست ؛ ۱۰ روغنی که پوست را سفید و شفاف می‌کنند | به این ۸ دلیل پوستتان تیره می‌شود

  • استرس‌تان تقصیر این چاشنی پرطرفدار است!

  • پایان روزهای برفی و بارانی در تهران؟ ؛ یخبندانی سخت در راه است | برف ۲۸سانتی متری در دو روز

  • عکس | یاد پله این گونه گرامی داشته شد

  • شرافیت
  • سالم‌ترین فست‌فودهایی که می‌توانید در فریزر داشته باشید!

  • ساده‌ترین روش تیز کردن چاقو در خانه | روش درست استفاده از چاقو تیز کن که نمی‌دانستید

  • زعفران اصل را چگونه بشناسیم | ترفند تشخیص زعفران اصل با جوش شیرین و آب سرد | راه‌های تشخیص زعفران اصل از تقلبی که نمی‌دانستید

  • ساده‌ترین روش تشخیص چای مرغوب و اصل ایرانی از تقلبی و خارجی | نشانه‌های چای ایرانی خوب چیست؟ | بهترین نوع چای را بشناسید

  • عسل تقلبی را چگونه بشناسیم | ملاک انتخاب عسل خوب چیست؟ | گونه‌های مختلف عسل را بشناسید

دیدگاهتان را بنویسید